woman-girl-animal-dog-4056529

Symptomen en ziektebeelden

Binnen de geestelijke gezondheidszorg komen wij ontzettend veel verschillende klachten en symptomen tegen. Hieronder treft u een overzicht van de meest voorkopende psychische aandoeningen waar Multatuli psychology hulp bij biedt. 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij richten ons op het behandelen van adolescenten, jongvolwassenen en volwassenen. Tijdens de behandeling richten wij ons op het verminderen, oplossen of leefbaarder maken van de klachten. De duur van de behandeling is afhankelijk van de aard van de klachten en het individu. Onze deskundige behandelaren zijn gedreven en werken volgens de laatste inzichten en wetenschappelijke onderzoeken.

Voor meer informatie over veel voorkomende klachten die wij binnen onze praktijk tegenkomen kunt u op onderstaande afbeeldingen klikken.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, wilt u direct een afspraak maken of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier door te klikken op onderstaande button. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.